úterý 26. dubna 2016

Takto se dělá popcorn v USA

Sledujeme Game of Thrones, k tomu potřebujeme nótnou dávku popcornu :-)
PS: Pokud by Vám to video nešlo pustit přímo na blogu, otevřete si to na youtube, link zde.




10 komentářů:

  1. Věř či nevěř, my v Horoušanech ho děláme úplně stejně, akorát k tomu samozřejmě nemáme to speciální udělátko, ale obyčejný kastrol poslouží úplně stejně:-)
    Jinak ale velmi poučné:-)
    Jo a proč točí tou kličkou?
    Klárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to já vím, že se dá popcorn udělat i v hrnci... ale v tom je právě ten vtip! Toto je speciální hrnec, když točíš klikou, tak uvnitř je taková mašinka, která neustále odlepuje ode dna už udělaný popcorn, aby se nepřipálil :-)

      Vymazat
  2. Pajda, takhle v hrnci jsme si vzdycky delali popcorn na koleji a vzdycky jsem si myslela, ze musi byt to maslo/olej rozpaleny a ted koukam, ze to neni uplne potreba 😜 Ten popcorn maker je exkluzivni!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, dost jsme se u toho nasmáli... nejvíc mě baví ta klika :-)

      Vymazat
  3. A Game of Thrones je jeden z našich nejoblíbenějších seriálů, jakto, že koukáš až teď? Ale zas závidím, že máš všechno před sebou, my čekáme netrpělivě na další sérii 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ona tady teď běží v televizi nová 6.série. Neal si kvůli tomu předplatil HBO. Když zjistil, že to neznám, tak se na to spolu díváme od začátku :-)

      Vymazat
  4. Laduška sleduje video a furt říká "Pája, Pája", ale nebylas tam vidět :)... jak dělat popcorn bez mikrovlnky jsem nevěděla, my jak ji teď nemáme, tak je to jedna z mála věcí, co nemůžem vařit :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laduška je miláček! příští video se taky ukážu ;-)

      Vymazat
  5. Nasnímej taky ten interiér kol kolem,což?

    OdpovědětVymazat