úterý 29. prosince 2015

U krbu

Jsme první den na horách a trochu na nás dopadla únava. Všechny ty návštěvy a Vánoce...zkrátka když se dnes vrátíme ze snídaně nechce se nám dělat nic:) Vytáhnem dvdčka, co jsem dala Nealovi k Vánocům, a čumíme na Pelíšky a Kolju. Nevím, jak moc do detailu tomu Neal rozumí, anglické titulky všechen ten kontext prostě nepoberou, ale bavíme se. Nejvíc si u toho děláme srandu z plynového krbu, který je tu "na natahování". Prostě krb s časovačem (asi z bezpečnostních důvodů)...taková romantika na natahování :)

Skvělé je, že od včerejška sněží. Přes noc se ze zeleno-hnědých hor staly kopce zasněžené. Za jeden den napadlo tak 15cm nového nadýchaného prašanu. Odpoledne to jdeme omrknout...projdem se k vleku, který je od našeho apartmánu asi tak 300m daleko. Nejvíc mě baví "Sniffle stations", což jsou malé pohotovostní budky plné papírových kapesníků všude kolem. Učím Neala říct česky "Smrkací stanice":) 
Tak jo, obkouknem půjčovnu, ceny, skipasy a zítra se vrhnem na svah...jsem na to zvědavá, protože Neal za svůj živožt absolvoval akorát 2 lekce.

Neal Vás všechny zdraví, vzkazuje Ahoj a zmrzlina (doufám, že se neloučí před zítřejším výkonem:)




2 komentáře:

  1. tak sniffle station bych v Praze taky potrebovala:)))

    OdpovědětVymazat
  2. jeee...děkuji za fotečky sněhu, tady pořád vládne jaro..... Snad se Neal po již třetí lekci lyžování dočká další zmrzliny :-)

    OdpovědětVymazat