středa 30. srpna 2017

Výšlap na "25 pramenů"

No tak hurááá!!!! Ráno se vzbudím a konečně zádová úleva! Můžu se jaksi taksi hýbat, takže toho využíváme a jedeme na drobný výšlap... túra se jmenuje "25 pramenů" a je prý krásná a taky dost oblíbená... no tak uvidíme.

No jo, parkoviště úplně narvané, takže i na cestě očekávám nával a taky že jo. Jako příroda kolem levady (to je takový zavlažovací kanál) je krásná, ze starých vavřínů jsou tu vyrostlé nádherné tunely a má to celkově jakýsi zajímavý nádech. Ale když se člověk míjí s milionama dalších lidí a furt musí čumět jen pod nohy a pak na konci všichni nasáčkovaní sedí u těch pramenů a tlačí namazané svačiny... no prostě kouzlo je jaksi fuč!

Eště se jdeme projít k vedlejší levádě do Risco (prej riskantní leváda, he:)... tam moc lidí není... tak si konečně užíváme chvilku klidu. Na konci je vodopád... prej se za ním (v pláštěnce) dá projít a pokračovat. Ale je tam jakási cedule vstup zakázán, takže neriskujem a jdeme zpět. Záda po celém dni drží, takže nadšeně plánujem další výšlap:-)






Žádné komentáře:

Okomentovat