pondělí 28. srpna 2017

Válení zdar!

Asi vás zajímá, jak to se mnou tady na Madeiře vypadá, když sem se v půlce dovči pokazila. No není to žádná sláva... chodí se mi dost blbě, takže teď furt jen odpočívám. Tzn. jezdíme po výletech hlavně autem a hodně relaxujeme u moře nebo u bazénu. Jako neměla jsem úplně v úmyslu se tu nějak víc opalovat, ale poslední dny su ráda, že lehnu na ručník a ani se nehnu!! :-)

Dnes ráno jsem si řekla, že se zkusím protáhnout, aby ty namožené zádové svaly trochu povolily... a víte co? Byl to dost blbý nápad!! Celý den je mi hůř než včera, takže konec protahování, jasan?!?

Jinak v rámci této rekonvalescenční pohody jsme tu objevily několik super míst na koupání. Jednak malá pláž Faja dos Padres pod útesem, kam se musí dojet buď lodí nebo lanovkou. Už to je jakási komplikace, takže tam není žádný velký nával zato krásný zážitek. Další super místo jsou bazény s mořskou vodou v Porto Moniz a Porto da Cruz. Moře tu na Madeiře bývá dost rozbouřené a pláže hodně kamenité.... takže tyto bazény jsou super kompromisem, jak si užít mořskou vodu... za pár éček pučujem aj lehátka a slunečník a už se jak dvě roštěnky dozlatova opékáme :-)






1 komentář:

  1. Ty záda by chtěly pošlapat nějakým pohledným stokilovým kreolským mládencem, aby se uvolnily... :-) TKBK.

    OdpovědětVymazat