neděle 24. ledna 2016

Nedele 24.1.2016

Plan na nedeli 24.1.2016:
=> Zlin, oslava 2.narozenin Ladusky.
Sraz u Hanaku ve 14h. Odjezd vlakem zpet do Prahy 16:50.

Jak to dopadlo:
1.Laduska mela horecku, takze na vlastni mejdan nedorazila.

2. Tatka vstal v 13:30, takze na mejdan prichazime s hodinovym zpozdenim.

3. Mejdan me bavi, vypravim historky z Ameriky, piju dobre vinko a nalada je dobra. Protoze za hodinu a pul bych mela odchazet na vlak, puvodni listek za 230Kc necham propadnout a kupuju novy listek o hodinu a pul pozdeji za dalsich 230 Kc. Vinko je vynikajici, mam slinu :-)

4. I tak se musim 17:30 rozloucit a vyrazit na vlak. Prijemne podnapila sedam ve Zline na motorak a drzim oci, abych neusnula. V otrokovicich nekdo skace pod vlak, takze dal se nejede. Svezu se nahradnim busem do Olomouce, kde padim na jakykoliv vlak do Prahy... Hele Pendolino, ktere za 10min odjizdi. Sakra potrebuju mistenku. U okynka rychle zadonim... Maji jen 1.tridu... Dejte to sem!!! jedu za kazdou cenu, +175Kč. 

5. Sedam do Pendolina, odjizdime do dvou minut, nacasovani zda se byt perfektni... 1.trida vypada uplne stejne dobre, jak ta druha, tak v cem je rozdil? Nevim... Prichazi pruvodci a pry ze musim jeste doplatit jizdenku do 1.tridy, oukéj +95Kč... A je to tady, jako welcome drink dostavam sklenicku bohemky, zapijim to salkem caje a zajidam bagetou :-)

6. Secteno podtrzeno, jedna Kabourkovic super-party, jedna pekna super-opice a jedna super cesta Zlin-Praha za 730Kč :-) 
Ladusko, vsechno nejlepsi! :-*





3 komentáře: