sobota 2. ledna 2016

Azuro

 Poslední dva dny bylo hnusně a zima. Dneska je naprosto božské azuro, takže doháníme co se dá, zvlášť když jsme na horách poslední den. Takže frčíme na sněžnice...pár mil od našeho ubytování je chaloupka uprostřed lesa, kde si můžeme půjčit sněžnice a vyrazit na 10km okruh. A hele je tu i běžkařská stopa, čerstvě upravená, manžestr všude kolem...oukej jdu na to, druhý pokus vysvětlit co je to "manžestr"... vysvětluju, vysvětluju a vysvětluju... a hele máme to, v angličtině je to "corduroy":-) Cesta je prošláplá, takže ty sněžnice ve skutečnosti úplně nejsou potřeba, no ale tak aspoň je to zajímavější :-)

Po 3-hodinové procházce míříme dál vystoupat na nedalekou rozhlednu. Není to tak vysoko, přesto se držím zábradlí jak divá. Nahoře fučí mrazivě, vyfotit pár selfíček znamená lehké omrzliny... Ale stojí to za to. Placatý Wisconsin vidíme všemy směry až do dálky.

Večer už jen konzumujeme všechno zbylé jídlo a víno, díváme se na filmy a balíme kufry. Zítra se přesouváme zpět, večer jdeme na fotbal (Packers vs. Vikings) a pozítří letím zpět. Sakryš uteklo to nějak rychle!









4 komentáře:

  1. Paji, každý den čekám a těším se na nové příspěvky, je to super a užívame si s tebou ameriku ;-) Každopádně nejvíc ti závidím ten dnešní fotbal. Budu se na ten zapas dívat, tak pořádně mávejte a fanděte. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Tomiku, to jsem rada, ze to tu ctes;-) my se za chvilku chystame na zapas, budu fandit i za Tebe... Rozhodne me muzes poznat podle velkeho zluteho syra na hlave :-D Pusu, Paja

    OdpovědětVymazat
  3. Paji, ten sýr tam má 90% lidí na stadionu. Ale budu se po vás dívat. Užívej ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak sýr-čepici jsem si nakonec nepořídila... ;-)

    OdpovědětVymazat