neděle 19. března 2017

Zelená vrána

Pokud máte chuť dobře se večer pobavit, vyražte na Hospodský kvíz.
Je jen potřeba poskládat 4-6 lidí, vymyslet název týmu a přihlásit se na http://www.hospodskykviz.cz. Zábava minimálně na 2-3 hodiny zajištěna, hehe :-)

Takže já beru 3 kolegy z práce a vyrážíme do baru Útulno, kde teda obsluha není z těch úplně nejlepších, ale zážitky ze samotného kvízu nám to nemůže pokazit :-) Zahřívací kolo z "Aktuálního dění doma i ve světě... něco málo politiky, sportu, auta a nakonec tipovačka... Kolik litrů moči je v bazénu o velikosti 833tis. litrů?!?!? Hehe, no tak odhadovat, kolik dětí a vlastně i dospěláků si neumí normálně dojít na záchod??... jsme pesimitičtí... dej krát deset... to je zas nějak moc... tak to vyděl dvěma... Ať žije kvalifikovaný odhad týmu Zelená vrána 1574 litrů.... no zas takové prasata tu nejsme, prý jen něco jako 83, hehe :-)

Některé otázky sou teda kuwa těžké, jiné zas jen lišácky položené.... my jsme stateční a odpovídáme prostě na vše! Jak se jmenuje hmota z jemného písku, která se dává na fasádu domů a vytvářejí se z ní ozdobné reliéfy?... čumím jak puk, jakože cože?... no to teda nevím... tak tam něco napiš... a co tam mám jako napsat?... já nevím, hlavně něco.... co já vím... tak tam napiš třeba "píseček"... no to je blbost, ale oukej........ je to štuk přátelé, taková jasná věc, ne?!! :-D

Celou soutěž završují otázky ze znalostí národních parků, znělky z vlakových nádraží po ČR a série fotografií exotických rostlin... bavíme se královsky, hlavně nad tím, jak skoro nic nevíme... Teda věděli a natipovali jsme zhruba tak půlku, což považuju za kvalitní úspěch! I tak Zelená vrána vyhrává s přehledem poslední místo. Neva, hned druhý den se hlásíme na další kolo :-)




1 komentář: