pondělí 20. března 2017

Když mi hrabe

Někdy mi fakt hrabe! Už pravidelně se to děje jednou za měsíc, když mám takovéty ženské dny... to su normálně nesvéprávná!!

Tak napřed se rozhodnu, že budu děsně hubená, a tak každý den cvičím... jako maniak. Vůli mám dobrou, takže s vytrvalostí není problém...naopak, jsem schopná si kvůli poskakování před jůtůbem i přivstat. A tak není divu, že mé tělo je samozřejmě dost překvapené.... a po dvou týdnech (pochopitelně) stávkuje... vyčerpáním usínám prakticky všude a když není čas na pořádnou regeneraci, vše je završeno slušnou záchodovou s*ačkou... V tomto rozpoložení vyrážím na víkend do Špindlu. Balím kufr, sedám do auta a jedu už ve čtvrtek večer do Prahy. A tak si tak sedím v tom autě... a mám fakt divný pocit, že jsem si něco zapomněla... co by to tak mohlo být?... sakryš nevím, to bude asi jen takový pocit...  A když už jsem tak v půlce dálnice, tak mi to dojde!!! Nechala jsem doma notebook, OMG!!! Můj plán pracovat v pátek na HomeOffice z nějaké pražské kavárničky padá, béééé :-((( A tak se celý den v pátek flákám po Praze, abych svoji procházku zakončila na Vyšehradě, kde čekám na sraz s Terkou. A tak si tam sedím v tom metru, čekám a čekám... až mě napadne, podívat se na předpověď počasí na víkend. Obvykle čumím na norskou předpověď, dycky jim to vyjde... tak celý víkend má prý v Krkonoších pršet... a taky prý bacha na nááárazovýýý vííítr.... hmmmmm.... chrrr chrrrr.... cvak.... hrabi hrab.... mně se tam jet nechce, co kdybysme ten výlet zrušily... přesvědčím Terku, že to nemá cenu... zajdem na véču, pokecáme a já se pak na večer vydávám zpět do Brna.

V sobotu ráno se vzbudím a přemýšlím, jak si vysvětlit, co mi to včera hráblo??... že jsem si sama sobě udělala denní výlet do Prahy, kde jsem se za jeden den stihla pos*at, neproduktivně pozevlovat a pak se bez mrknutí oka večer vrátit, místo abych jela na hory, jak jsem se přece na ně tak těšila?!?!... chrrr chrrr.... hrabi hrab!
Prsimvás, někdy mě (jemně) umlčte, když mi bude zas jednou za měsíc hrabat :-)


neděle 19. března 2017

Zelená vrána

Pokud máte chuť dobře se večer pobavit, vyražte na Hospodský kvíz.
Je jen potřeba poskládat 4-6 lidí, vymyslet název týmu a přihlásit se na http://www.hospodskykviz.cz. Zábava minimálně na 2-3 hodiny zajištěna, hehe :-)

Takže já beru 3 kolegy z práce a vyrážíme do baru Útulno, kde teda obsluha není z těch úplně nejlepších, ale zážitky ze samotného kvízu nám to nemůže pokazit :-) Zahřívací kolo z "Aktuálního dění doma i ve světě... něco málo politiky, sportu, auta a nakonec tipovačka... Kolik litrů moči je v bazénu o velikosti 833tis. litrů?!?!? Hehe, no tak odhadovat, kolik dětí a vlastně i dospěláků si neumí normálně dojít na záchod??... jsme pesimitičtí... dej krát deset... to je zas nějak moc... tak to vyděl dvěma... Ať žije kvalifikovaný odhad týmu Zelená vrána 1574 litrů.... no zas takové prasata tu nejsme, prý jen něco jako 83, hehe :-)

Některé otázky sou teda kuwa těžké, jiné zas jen lišácky položené.... my jsme stateční a odpovídáme prostě na vše! Jak se jmenuje hmota z jemného písku, která se dává na fasádu domů a vytvářejí se z ní ozdobné reliéfy?... čumím jak puk, jakože cože?... no to teda nevím... tak tam něco napiš... a co tam mám jako napsat?... já nevím, hlavně něco.... co já vím... tak tam napiš třeba "píseček"... no to je blbost, ale oukej........ je to štuk přátelé, taková jasná věc, ne?!! :-D

Celou soutěž završují otázky ze znalostí národních parků, znělky z vlakových nádraží po ČR a série fotografií exotických rostlin... bavíme se královsky, hlavně nad tím, jak skoro nic nevíme... Teda věděli a natipovali jsme zhruba tak půlku, což považuju za kvalitní úspěch! I tak Zelená vrána vyhrává s přehledem poslední místo. Neva, hned druhý den se hlásíme na další kolo :-)




neděle 12. března 2017

Dámička

Koupila jsem si boty na podpatku!!!!

Ano jsou to ty na obrázku... ano ten podpatek je vysoký asi celé 3cm.... a táááááák děsně širokýýýý, že by se dalo polemizovat, proč tady o tom tak vítězoslavně píšu. Nojo, ale vy mě znáte a víte, že se držím celý život botama při zemi a tak je to prostě pro mě velká věc :-)

Potřebuju boty na jaro... nejlépe k sukni... a tydle se mi táák děsně líbí... zkouším je snad hodinu, v obchodě imituju modelkovskou chůzi a dívám se při tom do zrdcadla, jak u toho vypadám... haha... no má to své mouchy, ale rozhoduju se posunout na nový dámičkovský level a boty kupuju!

Vyrážím na svoji první testovací chůzi... jdu dámičkovsky na nákup do Alberta :-D :-D :-D Takový ten pocit, že už nemůžu chodit jak traktorista v gumácích, ale že ty modelky přece jaksi kříží ty nohy přes sebe... a taky ty boky musím u toho nějak jinak vlnět.... a tak se cesta do Alberta stává děsně dlouhou, soustředěnou a dobrodružnou... sakryš, proč si připadám, že jdu, jak kdybych se pokakala?!?!?! chjo, to budu muset ještě nacvičit, ale já Pája Dámička se nevzdááám!! :-)





pondělí 6. března 2017

Lvice obecná

  • Je jaro... odhazuju kabáty, šály, svetry a... hned je břicho vidět ze všech stran, ou nou!!!!?!?! Nojo, futra jsou mi úzké, židle těsné a bazény značně poloprázdné... chjo! No nic, cvičím a taky se ze mě stává bio-pako-maniak... denně lezu do zdravé výživy a kupuju samé domácí a bio věci, ze kterých pak kuchtím zdravé snídaně a zdravé svačinky a ještě zdravější obědy a úplně nejzdravější večeře a... a já su pak děsně zdravá a je to božííí:-) V poslední době jsem vyzkoušela fakt hodně receptů a doporučuju tento jednoduchý, úplně božanský domácí a samozřejmě zdravý semínkový chleba.

  • V práci mě přesadili. Ne, nezlobila jsem, jen naše infolinka se rozrůstá, abysme mohli zodpovědět všechny ty Vaše žúžo dotazy... jo, sedím teď hned vedle operátorů, takže prakticky voláte přímo se mnou... Nobelovu cenu míru tento rok uděluji tomu člověku, který vymyslel sluchátka do uší, co jsou zároveň jako špunty, přes které není slyšet prostě NIC, uff!
  • S příchodem jara jsem se taky rozhodla, že změním visage (čti vizááááž) a podpořím své přirozeně vlnité vlasy.  Vyrazila jsem do drogerie, abych si koupila nějakým ten preparát na kudrnaté vlasy... no nic se mi nezdálo, už to tam vybírám asi dva týdny a furt si s tím nevím rady. A dnes... stačilo po cestě ze cvičení zmoknout a nový look je na světě :-D