neděle 12. listopadu 2017

Móóc dlouhý den

Budík ve 4:30h, OMG! Nojo, tak potřebujem vstát na taxika!

Sbalit oblíbené pohorky, trekové hole... jako jo, máme i plavky, ale jak nás znám, tak do vody nevlezem... Na Tenerife se rozhodně nejedeme koupat :-)

Když jsme s Terkou v červenci kupovaly letenky přes kiwi.com, ukázalo se, že to nebyla dobrá volba (rozhodně nemůžu doporučit!). Přes stížnosti a několik telefonátů s nimi nakonec máme let s 10-ti hodinovým čekáním v Barceloně. Jako nadšené z toho nejsme, ale tak kupujem docela drahé vstupenky na Sagradu Familiu (slavný kostel), že se teda půjdeme podívat do města.

Ráno frčíme na to letiště. Před sebou máme 2,5h let, 10h v Barceloně, pak další 3,5h let, vyzvednout auto v půjčovně, dojet na sever ostrova Tenerife, najít ubytko a pak zalehnout a doufat, že se vzbudím později než v 6:30 (jako každý den:-). Kurňa, to bude jakýsi dlouhý den...

No tak jsme teda na tom letišti a... ehm...  jako kde je náš let?!?! Jdeme na informace a dožadujeme se našeho letadla do Barcelony! Slečna omluvně oznamuje, že let byl posunut na 11:25... to stejné ověřujeme v kiwi.com kteří nám o tom jaksi nedali vědět! OMG s nima už teda fakt nikam nejedem, to jsem mohla min.tak 3h ještě spát :-(

No nic, lístky na prohlídku můžem vyhodit, protože byly na poledne a to jaksi nestíháme... zajdem se teda projít aspoň do parku, na oběd a já obvolávám autopůjčovnu a ubytování, jestli s námi počítají a jestli na nás do noci čekají... protože dneska už nevěřím ničemu!












Žádné komentáře:

Okomentovat