pondělí 27. srpna 2018

Víkend

Někdy jsou ty víkendy fakt náročné, mám nabalené kolo a brusle a chceme si o víkendu pěkně máknout, aby byl taky nějaký pohyb... prostě je v plánu takový pořádný aktivní víkend...

... no a pak je celý víkend chladno (konečně), ale taky dost prší... furt prší... no vlastně skoro bez přestávky leje. A tak sedíme doma a pořád něco vaříme. Víte, mám kluka, co skvěle vaří, a tak furt něco kuchtíme a taky furt něco jíme... u toho jen sedíme na sedačce... a zase něco jíme... a čumíme na filmy... a zase cosi dlabeme... ježiš já jsem tak přežranáááá!! Někdy jsou ty víkendy fakt náročné :-)



čtvrtek 23. srpna 2018

Bio-praštěná

Všem, které poslední téma prdění pohoršilo, se tímto hluboce omlouvám za psychickou újmu :-) Pojďmě se přesunout k nějakému lepšímu tématu... třebááááááá ..... kondomy? :-D

Jsem v bioobchodě, kupuju nějaké krémy a najednou mě u pokladny napadne... "Prosímvás, prodáváte i bio-kondomy?" (Někdy jsem fakt praštěná :-)

Slečna: "Jó, tady vzadu..." vede mě k regálu a ukazuje mi bílé krabičky... "Akorát je to rozdělené podle velikosti..."

Já: "Jakože musím vědět velikost?"

Slečna: "Miluškóóó, pojď tady paní pomoct s výběrem kondomů..." (řve jak divá přes celý obchod, omg).

Miluška: "No tak je tady několik velikostí, my s přítelem používáme MAXI, vzala jsem mu poprvé SLIM, ale bylo mu to těsné, ty větší jsou určitě lepší... materiál je moc příjemný a vůbec nesmrdí, jako fakt můžu vřele doporučit....! "

Já: "Hmm..." Přehrabuju se v krabičkách, čtu si etikety a jsem trošku v rozpacích. Tyvole, že jsem nešla do normální drogerky, tam bych anonymně chňapla nějakou krabičku a hotovo! :-)

Slečna vidí, že pořád tápu: "No tak jak bych vám to přiblížila... ten můj má tak 16cm... teda jako když je v pozoru" (ne asi) ..."Já bych vám moc ráda nějak poradila, ale musela byste mi popsat toho Vašeho fešáka... " :-D :-D

Já: "Víte, pravítko v ruce jsem neměla"... usmívám se... "ale podle toho co popisujete, tak já teda zkusím toto"... Popadnu jednu krabičku, slušně poděkuju a nashledanou! OMG! :-D


pondělí 20. srpna 2018

Fazole

Sotva jsem tady dopsala minulý příspěvěk o prdění, jedu k němu na oběd... dnes se podávají fazole...

Já:"... Zlato, já mám teda fazole hodně ráda a máš to fakt výborné, ale tos nám teda připravil na poznávačku opravdu romantický oběd... já budu určitě děsně prdět..."

On:"...To vůbec neřeš!... U nás se říká... Kdo grká a prdí, zdraví si tvrdí!!..." :-D

A tak jsme se šli večer vyprdět na romantickou procházku při západu slunce :-)



pátek 17. srpna 2018

Poustevník

Člověk, když žije dlouho sám, stává se z něho normálně poustevník. Doma má doupě, kam se spokojeně každý večer zavírá a nejlepší zábava je sedět doma.

No a pak se ta poustevnice s někým seznámí a chce si domů pozvat návštěvu... haha... tak je najednou potřeba si dát pozor na pár věcí. Tak třeba úklid, to je jasné! Asi by bylo prima konečně utřít prach, vytřít podlahu nebo zlikvidovat stoletý bordel ve všech možných koutech :-)

Taky do lednice je potřeba koupit nějaké jídlo, obvykle je tam jen jogurt s lentilkama pro Ladušku nebo marmeláda na lívance :-)

Doma se normálně taky dost často promenáduju nahatá... ne nijak zvrhle nebo úchylně... ale večer před sprchou a po sprše to prostě neřeším... no dobře, totok asi nové návštěvě vadit nebude, haha :-)

Ale na co si fakt musím dávat pozor je grkání a prdění, OMG! Za ty roky co bydlím sama se ze mě doma  stalo tak trochu zvířátko... ježišmarjáá hlavně si v přímém přenosu neprdnóóut!! Omggg!! :-D



pondělí 6. srpna 2018

Vedro

Pájo, proč zas nic nepíšeš na blog?
Nojo, tak není čas! Když člověk začně randit, tak se soustředí na jiné srandy než na nějaké vypisování na blog, haha :-)

Ale musím přiznat, že je to teda oříšek začít randit v těch vedrech... není nad pořádný led a sníh :-)

Když je vedro, potím se jako prase. Jsem rudá, vlasy furt mokré nebo v culíku, ofina samozřejmě zvlněná nebo připláclá někde na čele... A mejkap? Ten prostě neexistuje!... Oholit nohy, ruky, tuky, paty, zadky... z toho občas nějaké ty pupínky nebo opruzenina. A když už se teda nedá to vedro vydržet, soukám se do plavek... stydím se, nejradši bych se šla koupat ve skafandru. Fikaně zkraje skáču šipku, aby nebyl vidět ani rudý ksicht, ani zamaštěné vlasy, ani faldíky či pupínky...

Jenže ho zajímají úplně jiné věci... třeba... jakou si dám limču, jestli nemám hlad, jestli spolu pojedeme na hory nebo kdy se uvidíme příště? Že by to konečně začínalo dávat smysl? :-)