čtvrtek 27. září 2018

Praha

Jedu do Prahy.
Asi po čtvrt roce. 
Kdysi jsem tu byla doma, teď jsem tu jen na návštěvě... všechno je tak děsně relativní... a změna je život, díky bohu! :-)

No nic, večer absolvuju boží pavlačový večírek jako za starých časů a druhý den vyrážím... ehm... kampak že to vlastně jdu? 
Tak já nevím, chvilku si připadám jako v dětské herně, pak chvíli jako ve stylové kavárně a nakonec sedím na lehátku a užívám wellness...




A jo moment, dyť já jsem šla do práce :-D :-D :-D
Takto vypadá naše pražská centrála AirBank.

pondělí 24. září 2018

Maso

Maso, maso, maso!
Všude kolem mě samé maso!
Normálně chci jít v práci na oběd a furt si vybírám mezi řízkem, panenkou, svíčkovou, stejkem, vrabcem, vepřové, hovězí a nebo stresované kuře! Ani jedna restaurace neumí nabídnout jídlo bez masa... jediný chabý pokus je Caesar salát s kuřecím masem, omg! Už je mi po tom tak těžko, že vám to tady radši nebudu popisovat... Michal je taky vášnivý masožrout, takže vepřové s kapustou a hovězí guláš se mi ještě teď otáčí v žaludku... v neděli mi svitne malá jiskřička naděje, jdeme s mamkou na oběd, a tak s nadšením objednávám z bezmasé sekce nadívané žampiony se sýrem a okurkovým salátem. Hurá!
A pak to přinesou... (viz.foto) OMG!


pondělí 17. září 2018

Šumava 1.ročník

S holkama jsme se seznámily na Vysoké. Ještě nedávno jsme pařily na chodbě na kolejích a teď jezdíme na společné rodinné víkendy. Máme dohromady už 8 dětí, to je neskutečné! Přes den výletujeme, hrajeme hry, houpačky, klouzačky, trampolíny a večerní zábava je dětská diskotéka :-) Letošní první ročník na Šumavě se mimořádně vydařil... už hledáme nový termín na další super mejdan :-D



neděle 2. září 2018

Jak pojmout slepici

V mém životě jsou minimálně tři věci, na které se můžu vždycky a bezpodmínečně spolehnout.

1. Mojito. 
Když si nechám namíchat pořádný mojito-drink, tak povedený mejdan není daleko.

2. Český Krumlov.
Otáčivé divadlo v Českém Krumlově nikdy nezklame. I kdyby trakaře padaly (což jsme málem v sobotu viděli), tak to bude vždycky boží zážitek.

3. Týmobajlí partička.
Rozprchli jsme se sice do různých koutů ČR a v Týmobajlu už skoro nikdo z nás nepracuje, přesto když zahlásíme slezinu, tak okamžitě a jednohlasně blokujeme diáře na konec prázdnin.

Spojením těchto tří věcí vzniká naprosto unikátní víkendová akce, na které padly dvě bečky piva, jeden kotlík vynikajícího guláše, tři naprosto luxusní koláče od babičky a mnoho dalších jihočeských dobrot. Tato bezmezná pohostinnost v Lipí nás nadchla natolik, že nejpozději do roka a do dne musíme vše zopakovat! 

PS: Díky Jindro za naprosto přesvědčivou ukázku toho, jak se pojímají slepice na Loděnicku. Nedivím se, že vaše slepičky snáší tak spokojená vajíčka :-)
(Pojmout je plzeňským dialektem zvířecí sex).